Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 1 από 1

Θέμα: Κανόνες λειτουργίας

 1. #1
  -=Administrator=- Το avatar του χρήστη ioannis
  Εγγραφή
  10-12-2006
  Περιοχή
  NY, London, Athens
  Μηνύματα
  882

  Exclamation ??????? ???????????

  1. Τα μηνύματα θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greeklish. (εξαίρεση: χρήστες εξωτερικού)

  2. Μην γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το μήνυμα με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις.

  3. Ο τίτλος των θεμάτων / μηνυμάτων θα πρέπει να αποτελεί μια σύντομη περιγραφή του περιεχόμενου τους, καθώς και να είναι όσο το δυνατόν πιο «κατατοπιστικός», ώστε να μην παραπλανούνται οι αναγνώστες. Επίσης προσέχετε να μην υπάρχει ήδη σχετικό θέμα. (Αν διαπιστώσετε ότι ένα θέμα βρίσκεται σε λανθασμένη κατηγορία ή πολλαπλό, ειδοποιήστε τον moderator προκειμένου πχ να μετακινήσει το θέμα στην ορθή κατηγορία.)

  4. Οι ειδήσεις πρέπει να αφορούν τον στίβο. Τα μηνύματά θα πρέπει να δημοσιεύονται σε forum, του οποίου η θεματολογία (τίτλος - περιγραφή) σχετίζεται με το περιεχόμενο των μηνυμάτων. Ακόμη να μην επαναλαμβάνονται ίδια ή παρεμφερή μηνύματα άσκοπα ή... σκόπιμα.

  5. Τα μηνύματα σας να μένουν εντός θέματος και να μην γίνονται ανούσιοι ή επαναλαμβανόμενοι διάλογοι, γιατί αυτά κουράζουν και αποθαρρύνουν τα άλλα μέλη. (Το forum σας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνείτε με τα άλλα μέλη μέσω προσωπικού μήνυματος –PM-, οπότε καλό είναι να αποφεύγετε απαντήσεις για ένα θέμα ή συζήτηση που αφορά δυο άτομα.) Οι απαντήσεις να γίνονται μόνο σε καίριες κι εντός θέματος δημοσιεύσεις, και να μην κανουν post μακροσκελεις προηγούμενες δημοσιεύσεις ανευ λόγου.

  6. Απαγορεύεται στα μηνύματα να τοποθετούνται μηνύματα μεγαλύτερα απο 500 pixel μήκος με την χρήση του image tag. Μπορείτε όμως να τα ανεβάζετε σαν συνημμένα αρχεία στα μηνύματα σας και να χρησιμοποιείτε το attach tag! Εικονες και αρχεια πρεπει παντα να ειναι κοσμια και να μην εχουν προκλητικο, ερειστικο, ούτε και στοχευμένο διαφημιστικό περιεχομενο.

  7. Σε περίπτωση που αντιγράφετε κάποιο κείμενο ή απόσπασμα κειμένου από άλλη ιστοσελίδα (site) ή από κάποια άλλη έντυπη ή μη πηγή, να αναφέρετε και την προέλευση του κειμένου στο τέλος του. Μην προχωράτε –ιδιαίτερα στις ειδήσεις- σε εκτενείς αναδημοσιεύσεις, ιδίως αν εμπεριέχουν και σχόλια άλλης πηγής.

  8. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό, ακατάλληλο για <18, ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους. Απαγορεύονται μηνύματα, αγγελίες ή προσφορές για διάθεση απαγορευμένων από την ισχύουσα νομοθεσία αγαθών. Δεν είναι επιθυμητή η προβολή προπαγανδιστικού υλικού ιδιαίτερα κατά κράτους/θρησκείας και αθλητικών ομοσπονδιών και μελών τους.

  9. Δεν επιτρέπονται διαφημίσεις οποιουδήποτε είδους χωρίς την έγγραφη συναίνεση του administrator. Επίσης απαγορεύεται το spamming (αποστολή ανεπιθύμητου ή διαφημιστικού μηνύματος) είτε δημόσια είτε με προσωπικά μηνύματα.

  10. Τα μηνύματα των μελών μπορεί να εκφράζουν τις προσωπικές τους απόψεις, αλλά παρακαλούνται οι συμμετέχοντες στην όσο το δυνατόν πληρέστερη τεκμηρίωση των απόψεών τους –οι οποίες εφόσον αποτελούν προσωπικές απόψεις δεν πρέπει να «επιβάλλονται». Φροντίστε να μην δυσφημίζετε οποιονδήποτε αλλά να παραθέτετε επιχειρήματα σε χαμηλούς τόνους. Θυμηθείτε επίσης πως οι υπόλοιποι χρήστες του Forum δεν είναι υποχρεωμένοι να σας απαντήσουν, μπορεί να μην υπάρχει απάντηση για το ερώτημά σας ή, απλά, οι αναγνώστες της ερώτησής σας να μην τη γνωρίζουν

  11. Απαγορεύεται αυστηρά η υποβολή μηνυμάτων ή θεμάτων που σαν στόχο (ή αποτέλεσμα) έχουν να δημιουργήσουν έριδες, αντιδικίες, καυγάδες ή άσχημο κλίμα στην ζωή του forum (Trolling) και τυχόν παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται το κλείδωμα ή/και τη διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στο forum για τον συγκεκριμένο χρήστη (ban)

  12. Απαγορεύεται να υβρίζουμε ή να χρησιμοποιούμε λέξεις και φράσεις που προσβάλουν τα άλλα μέλη ή οποιονδήποτε. Προσοχή σε κατηγορίες, διάδοση ανυπόστατων φημών, ειρωνικούς υπαινιγμούς και κάθε τι προσβλητικό ή υποτιμητικό και ιδίως μη τεκμηριωμένο. Τα σχόλιά ή παράπονα σας ακούγονται και πέρα απο τα όρια του forum και δεν θα πρέπει να δώσουμε σε κανέναν δικαίωμα να μας κατηγορήσει χωρίς λόγο

  13. Συμφωνείτε ότι ο administrator και οι moderators έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν, μεταφέρουν ή και να «κλειδώσουν» σχόλια σε κάθε περιοχή του site, που, κατά την κρίση τους, δεν συμφωνούν με τους παραπάνω όρους. Επομένως, εναπόκειται στα μέλη να είναι προσεκτικά και ιδιαίτερα στις εκφράσεις εκείνες που μπορεί να προσβάλουν την προσωπικότητα των συμμετεχόντων στις συζητήσεις, στις διάφορες κατηγορίες του forum.

  14. Οι moderators διατηρούν σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα να διορθώνουν τις προσβλητικές λέξεις, να διαγράφουν εξ' ολοκλήρου το προσβλητικό ή ανάρμοστο μήνυμα ή να κλειδώνουν μέχρι νεωτέρας το θέμα (topic) στο forum. Αν εντοπίσετε κάποιο λάθος να κάνετε report ( είναι το κουμπί με το θαυμαστικο αριστερά από το μήνυμα) και μην ασκείτε κριτική σε όποιον έκανε το λάθος.

  15. Στο αγγλικο πεδίο (english section) γράφετε μόνο αγγλικά!!

  About the english section:
  Post only in English.
  Comments are mostly for people from out of Greece, to answer /help / inform them better. (Further comments may be deleted)

  * Οι κανόνες μπορούν να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή κρίνουν οι Administrators.

  ** Σε περίπτωση που δεν τηρείται κάτι από το παραπάνω κι ενοχλείστε παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τους συντελεστές του site (και να μην απευθύνεστε επικριτικά σε μέλη)


  KANOΝΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ - INFRACTIONS

  #1 ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ INFRACTIONS Η' ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ BAN ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΣΩΣΤΟ.

  #2 ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 3 INFRACTIONS.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ 3 INFRACTION ΘΑ ΔΟΘΕΙ BAN.

  #3 ΟΡΙΣΜΕΝΑ INFRACTION ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΛΗΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΟ INFRACTION ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ.

  #4 ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ MODERATOR ME ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ INFRACTION ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ADMIN.ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟΝ MODERATOR ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ INFRACTION ΜΕ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ BAN
  .
  Η διεύθυνση IP καταγράφεται και η δημιουργία από τον ίδιο χρήστη πολλαπλών username δεν επιτρέπεται. Τυχόν παραβάτες του κανόνα θα διαγράφονται από το αρχείο μελών και θα τους απαγορεύεται η είσοδος στο forum (ban).

  Επισημάνσεις:

  • Για λόγους ομαλής λειτουργίας και ευελιξίας του forum ενδέχεται θέματα (ή μερος αυτών) τα οποία κρίνονται μετά από κάποιο διάστημα αχρείαστα, να αρχειοθετούνται αλλού ή και να απομακρύνονται.
  (επίσης όταν χρειάζεται για τεχνικούς ή χρηστικούς λόγους απο τη διαχείριση να μειωθεί ο όγκος θεμάτων του forum)
  Ομοίως ενδέχεται κάποια offtopic ή διάλογοι να μεταφέρονται στο chat εξολοκλήρου ή μέρος τους -ή και να απομακρύνονται (Τα σχόλια ή και συνολικά το περιεχόμενο της ενότητας chat διαγράφεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Κι εκεί φυσικά ισχύουν όλοι οι βασικοί κανόνες).

  • Οι ειδήσεις πρέπει να αφορούν το στίβο. Το πρωταρχικο post ειδησης ενδεχεται να τροποποιειται, να συμπληρωνεται ή να ενσωματώνεται σε αυτό μέρος ή ολόκληρο άλλο/αλλα post, (ή και αντίστροφα) ή και να αντικαθίσταται, προς καλύτερη ή νεότερη ενημέρωση, ή και για λόγους παρουσίασης, ή λόγους ιδιατερότητας άλλων πηγών.
  (προσοχή σε περίπτωση αντιγραφής να αναγράφονται και να μεταφέρονται μόνο τα βασικά στοιχεία και επίσης όχι σχόλιά τους)

  Επειδή ενδέχεται να δημιουργούνται προβλήματα με τις αναδημοσιεύσεις, πιθανόν να επιλέγουμε μόνο τις πιο σημαντικές απο αυτές στα flash news (για κεντρική είδηση δε, πολύ δύσκολα) ή και μέρος τους μόνο -ακόμα και σε άλλα θέματα.
  *κάπως πιο ελαστικά είναι τα πράγματα με το ΣΕΓΑΣ ή όπου έχει προηγηθεί έγκριση.
  (Σε όποιες μπορούμε γενικότερα, επιδιώκουμε να απομονώνουμε τα βασικά στοιχεία με δική μας περιγραφή κα το ίδιο συστήνουμε)

  Τονίζουμε ιδιαίτερα ότι στο ειδησεογραφικό πεδίο του site και την εικόνα που παρουσιάζει μπορεί να γίνει οποιαδήποτε παρέμβαση απο το admin team εφόσον κριθεί ότι θα προσφέρει περισσότερο. (Δεν υπάρχει κάποιο πνευματικό δικαίωμα ή οποιαδηποτε δέσμευση εκτός αν έχει προηγηθεί σχετική συνεννόηση.)

  • Ενδέχεται να διορθώνονται σημεία δημοσιεύσεων εκεί που περιέχουν πολύ έντονα ορθογραφικά/συντακτικά λάθη, πολλές κενές σειρές ή μεγάλες επαναλήψεις προηγούμενων δημοσιεύσεων.

  • Σε κάποια συγκεκριμένα θέματα ο σχολιασμός είναι ανοικτός για περιορισμένο χρόνο ή/και έκταση. Σε τέτοιες περιπτώσεις αυτό αναγράφεται στην αρχή αυτών των θεμάτων ή σε υπόμνημα της κατηγορίας, όπως και οποιαδήποτε άλλη ιδιαιτερότητα.

  • Ο σχολιασμός (comments) όταν είναι ενεργοποιημένος στα θέματα που γίνονται promote (στα articles δλδ) θα χρησιμοποιείται μόνο απο το admin team και bloggers.
  Η διαδικασία χρησιμοποιείται απο τους προαναφερθέντες για θέματα ενημέρωσης και καλύτερης παροχής της.
  (Κατ εξαίρεση αν παρέχουν κάποια σχετική σημαντική είδηση ή link, μπορούν να γίνονται comments και ανάλογα να παραμένουν για κάποιο διάστημα)

  • Στα blogs, οταν είναι επιτρεπτά προς σχολιασμό, οποιαδήποτε κακόβουλα, υπερβολικά, ή εκτός θέματος σχόλια, ή σχόλια που κρίνονται πως ενδέχεται να δημιουργήσουν πρόβλημα σε blogers 'η στο site, θα απομακρύνονται. Επίσης τα σχόλια στα blogs είναι στην κρίση των blogers και του admin team αν θα γίνονται δεκτά, και τα blogs δεν αποτελούν ενάν κοινο τόπο forum.

  • Υπάρχει διαβάθμιση πρόσβασης σε μη μέλη και μέλη, όπως και πιθανον να υπάρξει σε ειδικές κατηγορίες μελών

  • Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα, τροποποίηση, μεταφορά ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στον administrator ή moderator(s), και όχι εμφανώς στο forum


  -> Συμπληρωματικά στοιχεία στις ανακοινώσεις

  Υπογραφή:

  Κάθε χρήστης μπορεί προαιρετικά να προσθέτει την «υπογραφή» του σε κάθε μήνυμα, που δημοσιεύει στο forum. Τα ακόλουθα ισχύουν για τις υπογραφές:
  1. Σκέτο κείμενο : 4 γραμμές κανονικών χαρακτήρων ή μέχρι 2 γραμμές μεγέθους 2 ή bold,μέχρι 90 χαρακτήρες μήκος για κάθε γραμμή.
  2. Σκέτο γραφικό : 1 image μέχρι 500 pixels μήκος, 125 pixels ύψος και 20k μέγεθος (ή 2 images που συνολικά θα έχουν τα ίδια όρια και θα βρίσκονται στην ίδια γραμμή).
  3. Κείμενο και γραφικό : 2 γραμμές (ή 1 γραμμές μεγέθους 2 ή bold) και ένα γραφικό (σε νέα γραμμή) μέχρι 400 pixels μήκος , 100 pixels ύψος και 20k μέγεθος. (ή 2 γραφικά που συνολικά θα έχουν τα ίδια όρια και θα βρίσκονται στην ίδια γραμμή).

  -Οι blogers μπορούν να έχουν διπλάσιο χώρο, θα υπάρχει συνεννόηση με admin team

  Φυσικά η υπογραφή (και το username) δεν πρέπει να περιέχει ύβρεις, ή περιεχόμενο τέτοιο πολιτικό-κοινωνικό-αθλητικό που πιθανόν να φέρει αντιπαραθέσεις.
  Επίσης να μην περιέχει διεύθυνση ιστοτόπου και να μην είναι άμεσα διαφημιστική
  (εκτός αν υπάρξει σχετική συνεννόηση/άδεια από το admin team), ενω link μπορεί να περιέχει 1 (+1 ακόμα εφόσον προέρχεται μέσα απο το site του stivoz.gr)

  Σε "Ειδήσεις", "flashnews" και "χρήσιμα στοιχεία" θα απενεργοποιείται η υπογραφή των μελών (πέραν admin team και blogers)

  Εγγραφή / username

  Επειδή παρατηρείται ιδιαίτερα το φαινόμενο της εγγραφής χρηστών με σκοπό ενοχλητικά / διαφημιστικά (και με αβέβαιο περιεχομένο) μηνύματα,
  οι χρήστες που εγγράφονται με username με περίεργο συνδυασμό γραμμάτων&αριθμών (ή άλλο username ιδιαίτερα περίεργο, στοχευμένο, άμεσα διαφημιστικό, ή άσεμνο), και ιδίως όταν δεν συνοδεύεται η εγγραφή από κάποια στοιχεία τους που να δείχνουν κάτι αντίθετο, θα λαμβάνουν αυτομάτως ban.
  Αν τυχόν συμβεί ban σε κάποιον/α εκ παραδρομής, παρακαλούμε να μας στείλει email


  ****************

  Ζητάμε την κατανόηση και βοήθεια όλων ώστε να τηρούνται όλα τα παραπάνω και η ιστοσελίδα να λειτουργεί ομαλά. Κύριο μέλημα όλων μας και της ιστοσελίδας είναι να δίνεται ενημέρωση και βήμα στους αθλητές και φιλάθλους του κλασικου αθλητισμού, ευελπιστώντας μάλιστα να συμβάλει έστω και στο ελάχιστο σε αύξηση αυτών.

  Οι συντελεστές της ιστοσελίδας δεν φέρουν ευθύνη για τυχόν δημοσιεύσεις μελών της που παραβαίνουν τα παραπάνω, φυσικά όμως οι moderators και administrators θα επιδιώκουν άμεση διόρθωση / απομάκρυνη τυχόν κακώς κειμένων.
  Επίσης, η κάθε δημοσίευση μέλους της ιστοσελίδας δεν αποτελεί απαραίτητα θέση / γνώμη της.

  Stivoz.Gr - admin team
  Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη StivoZ.gr : 15-08-10 στις 20:07 Αιτία: comments, blogs, english section, ειδησεογραφικός τομέας
  w w w . S t i v o Z . g r
  Η 1η διαδικτυακή κοινότητα
  αθλητών & φιλάθλων στίβου.

Δικαιώματα - Επιλογές

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
 • BB code is σε λειτουργία
 • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
 • Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
 • [VIDEO] code is σε λειτουργία
 • Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Designed and owned by Ioannis P. Pouloupatis