• Ξεκίνησε το φεστιβάλ Νεότητας στο Gyor


  Με την τελετή έναρξης ξεκίνησε το 14ο Ευρωπαικό Φεστιβάλ Νεότητας στο Gyor της Ουγγαρίας.

  Εκει όπου τον επόμενο χρόνο θα γίνει το ευρωπαικό πρωτάθλημα παίδων (U18), για την Ελλάδα 5 αγόρια και 5 κορίτσια, των ηλικιών 15-16 ετών όπως ορίστηκε από τη διοργάνωση φέτος για το στίβο, θα λάβουν μέρος σε αγωνίσματά του στις 24-29/7.
  -> Συμμετοχές/αποτελέσματα

  Ξεχωρίζει η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ κορασίδων στο ύψος Παναγιώτα Δόση, η οποία όπως και η Β.Θεοχάρη, αλλά και η Σπ.Καρύδη στο μήκος, είχαν καταφέρει και το όριο για το Ευρωπαικό Ε/Ν.

  Η ελληνική ομάδα παρέλασε πρώτη με σημαιοφόρο τον Χανιώτη κολυμβητή Απόστολο Παπαστάμο (->video)
  Για πρώτη φορά αρχηγός αποστολής σε διοργάνωση της Ολυμπιακής Επιτροπής είναι γυναίκα - η B' αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κα Πολυξένη Αργειτάκη.

  Mετά την παρέλαση των Ευρωπαικών ομάδων, η φλόγα εισήλθε στο στάδιο και σε μια ξεχωριστή τελετή ανέβηκε διαδοχικά επίπεδα περνώντας από χέρι σε χέρι νεαρών παιδιών για να φτάσει στα χέρια της σπουδαίας Κριστίνας Εγκερσεγκι -που μόλις 14 ετών είχε κατακτήσει το 1988 χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στα 200μ. υπτιο που τα κέρδισε και στους επομενους 2 Ολυμπιακούς Αγώνες.

  Η μασκότ των αγώνων, ο κόκορας Hugoo, έχει κερδίσει τη συμπάθεια όλων και είναι σίγουρα ατραξιόν της διοργάνωσης.
  This article was originally published in forum thread: Ξεκίνησε το φεστιβάλ Νεότητας στο Gyor started by StivoZ.gr View original post
  Comments Leave Comment

  Πόσο κάνει 10 μείον 5;

Designed and owned by Ioannis P. Pouloupatis