• Πανελ.πρωτάθλημα: με φθινοπωρινό καιρό η Β' ημέρα, καλή παρουσία ο Μπατζάβαλης στον προκριματικό


  Με τον καιρό κάπως ..δροσερό και με βροχή στην αρχή του προγράμματος, συνεχίστηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Πάτρα, με τα προκριματικά της Β' ημέρας
  -> Αποτελέσματα

  Ο Λυκουργος Τσάκωνας σε ένα διαδικαστικού χαρακτήρα 200αρι έκανε 21.28 ενω με 20.76 έτρεξε ο Παναγιώτης Τριβυζάς και από κει και πέρα φαίνεται πως ανοικτή θα είναι η 3η θέση το απόγευμα. Στους 16 θα είναι και ο πρωταθλητής ΑμεΑ Μιχάλης Σείτης.

  Στις γυναίκες η Κορίνα Πολίτη ήταν η ταχύτερη με 24.51, η Ελπίδα Καρκαλάτου έκανε 24.60, η Γρηγορία Κεραμιδά τρέχοντας απλά για την πρώτη θέση στη σειρά έκανε 24.87 και θέλει το νταμπλ το απόγευμα, καθώς η Μαρία Μπελιμπασάκη δεν κατέβηκε και πάει πλέον για Lille, ενώ κάτω από τα 25" έκαναν και Σαμάνη και Θεοδώρου.

  Υπό κακές συνθήκες, μόνο η Κατερίνα Δαλάκα κατέβηκε τα 60" στον προκριματικό των 400μ. με εμπόδια, με 59.14, ενώ στους άνδρες ο Κώστας Νάκος ήταν ο ταχύτερος με 53.43, με την 8αδα να κλείνει με διαφορά 3 χιλιοστών και τον Καλογεράκη να μένει εκτός.

  Καλάκος, Δημητράκης και Μούτσο ήταν στην ίδια σειρά και πήγαν κοντά στα 1.51 το 800αρι. Η νικήτρια των 1500μ. Ανθή Κυριακοπούλου έκανε την πιο γρήγορη κούρσα, βέβαια η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου είναι η επικρατέστερη για το απόγευμα.

  Στο μήκος, Μερτζανίδης, Τεντόγλου, Γαλαζούλας, Καψής, Στυλιανίδης ξεμπέρδεαν από το πρώτο τους άλμα την πρόκριση, αντίστοιχα και οι Αλεξούλη, Παπαχρήστου, Γράβαλου, Κορένεβα.

  Στον ακοντισμό ο Πάρης Μπατζάβαλης έριξε 77,81μ. κι έδειξε σε καλή κατάσταση, στη δισκοβολία τα 50μ. πέρασαν ο Θανόπουλος και ο Ζώτος - που θα επιδιώξει το νταμπλ.

  Στη σφαιροβολία, Σοφάνη και Σκαρβέλη έριξαν μια βολή στα ίδια επίπεδα και αναμένεται μάχη το απογευμα.

  Πρόγραμμα και όλα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα : www.stivoz.com/forum/calendar.php?do=getinfo&e=1931&day=2017-6-17
  This article was originally published in forum thread: Πανελ.πρωτάθλημα: με φθινοπωρινό καιρό η Β' ημέρα, καλή παρουσία ο Μπατζάβαλης στον προκριματικό started by StivoZ.gr View original post
  Comments Leave Comment

  Αν έχουμε 3 μήλα και φάμε το ένα πόσα έχουμε;

Designed and owned by Ioannis P. Pouloupatis