• Για 4η συνεχή φορά Υφαντίδου και Μάντης οι νικητές στα σύνθετα - χωρίς σταματημό στις Σέρρες


  Η κακοκαιρία δυσκόλεψε την προσπάθεια των αθλητών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθέτων στις Σέρρες καθώς ανάγκασε και το πρόγραμμα να γίνει συνεχόμενο και τις 2 ημέρες για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
  -> Αποτελέσματα

  Η Σοφία Υφαντίδου αγωνίστηκε επιφυλακτικά και ήταν με 5745β. η νικήτρια και φέτος, αυτή τη φορά με νέο σύλλογο, τον Τρίτωνα Θεσσαλονίκης. Στον ακοντισμό έριξε 54,14μ., στη σφαίρα 13,47μ.ενώ στα εμπόδια έτρεξε σε 14.03 (δεν έχει ανακοινωθεί άνεμος)

  Η Στέλλα Τζικανούλα ήταν 2η με 5163β. - στο ύψος πέρασε τα 1,69μ.
  Στην 3η θέση και 1η στις νέες ήταν η Ελένη Γκέλη (ΓΑΣ Ιεράπετρας) που πέρασε μάλιστα -κατα 1β.- τους 5000β.

  Επόμενη στην κατάταξη ήταν η Έμμυ Ιωακειμίδου με 4905β. ενώ ακολούθησαν οι Νέες Βασιλική Μαρκοπούλου και Όλγα Τζιμογιάννη.
  Δεν μπόρεσε να αγωνιστεί η Όλγα Καστανά λόγω τραυματισμού.

  Στους άνδρες το βάθρο ήταν ίδιο μέ πέρυσι. Ο -Νέος- Παναγιώτης Μάντης, αθλητής του Πανιωνίου ΓΣΣ, συγκέντρωσε 6937β. -στον ακοντισμό έριξε 55,51μ.- και κέρδισε για 4η συνεχή φορά. Ο Κυριάκος Πηλίδης που ήταν ο νικητής τις προηγούμενες 2 φορές από αυτές, ήταν 2ος με 6446β. ενώ ο Νέος Παναγιώτης Πήτας ήταν 3ος με 6314β. Ακολούθησαν ο Θανάσης Χατζόπουλος με 6219β. και ο Νέος Κωνσταντίνος Λογδανιδης με 6108β.

  -> Νικητές Πανελ.πρωταθλημάτων συνθέτων
  This article was originally published in forum thread: Για 4η συνεχή φορά Υφαντίδου και Μάντης οι νικητές στα σύνθετα - χωρίς σταματημό στις Σέρρες started by StivoZ.gr View original post
  Comments Leave Comment

  Αν έχουμε 3 μήλα και φάμε το ένα πόσα έχουμε;

Designed and owned by Ioannis P. Pouloupatis