• Τα σύνθετα πήραν σειρά στα διασυλλογικά - Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες των 2 ομίλων


  Το προηγούμενο Σ/Κ, λιγες ημέρες μετά τη Β' φάση των σχολικών, έγινε το διασυλλογικό πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων, για τους 11 από τους 14 ομίλους (->αποτελέσματα)

  Τη Μ.Τρίτη και Μ.Τετάρτη ακολούθησε το διασυλλογικο συνθέτων αγωνισμάτων για Παίδες/Κορασίδες (σε πλήρη μορφή -10αθλο/7θλο) και Άνδρες/Γυναίκες, σε 2 ομίλους, τον Βόρειο (Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία, Ήπειρος, Αν.Στερεά, Ιόνιο) στα Γιαννιτσά και τον Νότιο (Αθήνα-Αττική, Πειραιάς, Δυτ.Στερεά, Αιγαίο, Κρήτη) στον Άγιο Κοσμά.
  -> Αποτελέσματα συνθέτων

  Στα Γιαννιτσά η Στέλλα Τζικανούλα συγκεντρωσε 5188 βαθμούς, ενώ στις κορασίδες η Λιάνα Παπαδοπούλου, που διακρίνεται κυρίως στα εμπόδια, έφτασε τους 4977β.
  Στους άνδρες νικητής ήταν ο Θανάσης Χατζόπουλος με 6027β ενώ στους Παίδες ο Θανάσης Ματζίρης στα 1500μ. κάλυψε μεγάλη διαφορά για να παρει την πρωτια με 5727β.

  Στον Άγιο Κοσμά η Βασιλική Μαρκοπούλου ήταν νικήτρια με 4972 β. με τη νεάνιδα Ελένη Γκέλη να έχει 4889β.
  Ο Στέλιος Ποντικέας κέρδισε στους άνδρες με 5727β., ενώ ο Παναγιώτης Μάντης εγκατέλειψε.
  Στις κορασίδες επικράτησε η Μαργαρίτα Τσουκαλά με 4809β, ενώ στους παίδες ο Νίκος Μήλιος με 4848β.

  Στις 28-29 Απριλίου γίνεται στη Φλωρεντία ο αγώνας Multistars που είναι και ο πρώτος φετινός της σειράς Challenge συνθέτων. Εκεί προγραμματίζει να κάνει τον πρώτο της φετινό αγώνα η Σοφία Υφαντίδου ενώ αναμένονται και άλλες ελληνικές παρουσίες : ο Μαντης, η Μαρκοπούλου, η Καστανά.

  Το πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθετων διεξάγεται ένα μήνα μετά, στις 27-28 Μαίου στις Σέρρες (μάλιστα όσοι πρόκειται να λάβουν μέρος καλούνται να επικοινωνήσουν με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης ή με τον Γ' Αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ Γιάννη Λιούμπα για την εξασφάλιση της διαμονής τους λόγω αυξημένης ζήτησης δωματίων στην πόλη των Σερρών, τη συγκεκριμένη περίοδο)

  Ως προς τα διασυλλογικά πρωταθλήματα, των Ανδρών/Γυναικών γίνονται σε 11 ομίλους και στις περισσότερες περιπτώσεις σε 2 αγωνιστικές στις 22 ή 23 Απριλίου και 13 ή 14 Μαιου.
  This article was originally published in forum thread: Τα σύνθετα πήραν σειρά στα διασυλλογικά - Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες των 2 ομίλων started by StivoZ.gr View original post
  Comments Leave Comment

  Αν έχουμε 3 μήλα και φάμε το ένα πόσα έχουμε;

Designed and owned by Ioannis P. Pouloupatis