• Μόνο 3 ακόμα από Ρωσία πήραν έγκριση - Με Sidorova το Ευρωπαικό


  Η IAAF ενημέρωσε πως ενέκρινε τη συμμετοχή 3 ακόμα αθλητών της Ρωσίας, που τελεί υπό διαθεσιμότητα, στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

  Η Ρωσία παραμένει αποκλεισμένη έως τουλάχιστον και το καλοκαίρι, όμως γίνονται διαδικασίες ώστε αθλητές που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια να μπορούν να λάβουν μέρος σε διεθνείς διοργανώσεις ως ανεξάρτητοι.

  Ωστόσο, πέραν της Yuliya Stepanova -που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου- και τnν Darya Klishina που μένει μόνιμα στις ΗΠΑ, έλαβαν την άδεια για το Ευρωπαικό κλειστού η επικοντίστρια Anzhelika Sidorova και η σπρίντερ Kristina Sivkova.
  Ακόμη, άδεια πήρε ο σφυροβόλος Aleksei Sokirski -ενόψει του Ευρωπαικού κυπέλλου χειμερινών ρίψεων.

  Στο πρωτάθλημα Ρωσίας που έγινε τις προηγούμενες ημέρες στη Μόσχα -με τις αρκετά καλές, ιδίως στα άλματα, επιδόσεις βέβαια να μπαίνουν σε ειδική λίστα- η Sidorova πέρασε τα 4,70μ. και τώρα θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της που είχε καταφέρει στην Πράγα με 4,80μ. έναντι βέβαια και της -2ης εκεί με 4,75μ.- Κατερίνας Στεφανίδη.
  This article was originally published in forum thread: Μόνο 3 ακόμα από Ρωσία πήραν έγκριση - Με Sidorova το Ευρωπαικό started by StivoZ.gr View original post
  Comments Leave Comment

  Αν έχουμε 3 μήλα και φάμε το ένα πόσα έχουμε;

Designed and owned by Ioannis P. Pouloupatis