• Η Γκουσιν ξεπέρασε το ...ύψος της και τα προβλήματα


  Δυναμική επιστροφή για την Τατιάνα Γκούσιν, δέκα μήνες μετά τον τελευταίο της αγώνα και αρκετά προβλήματα τραυματισμού και μόλις 2 μήνες κανονική προπόνηση.
  Η ύψους 1,88μ. 23χρονη αθλήτρια του ΓΣ Κηφισιάς που σπουδάζει στο πανεπιστήμιο της Georgia, έγινε -όπως η ίδια έγραψε στα so.me- μια ...πραγματική αθλήτρια ύψους αφού πέρασε πάνω από το ύψος της.

  Στο πανέμορφο πορτοκαλί και μωβ κλειστό του Clemson, αφού πέρασε με την πρώτη τα 1,75μ-1.80μ.-1.85μ., κατάφερε αγωνιζόμενη μάλιστα με μικρότερη φόρα, να περάσει με την 3η προσπάθειά της τα 1,90μ. και να πετύχει και ατομικό ρεκόρ, καθώς είχε 1,87μ. από το 2015.

  Είναι πλέον μαζί με τη Χατζηνάκου η 4η καλύτερη αθλήτρια στον κλειστό, μετά τις Μπακογιάννη (1,96μ.), Γκαβέρα (1,93μ.) και Στεργίου - η οποία ήταν και η τελευταία που έχει περάσει -σε ανοικτό ή κλειστό- ύψος πάνω από τα 1,90μ., στον κλειστό του 2014 με τα 1,91μ.

  Να σημειωθεί ότι τα 1,90μ. είναι επίδοση όση και το όριο του ΣΕΓΑΣ για το ευρωπαικό κλειστού (δείτε->εδώ)

  Στους ίδιους αγώνες έλαβε μέρος και η Γεωργία Στεφανίδη, που όμως δεν τα κατάφερε στο αρχικό της ύψος στο επικοντώ στα 3,80μ.

  Η αγωνιστική δράση για το 2017 έχει ξεκινησει, ιδιαίτερα στους αγώνες πανεπιστημίων στις ΗΠΑ.
  Σε έναν άλλον αγώνα, στο Bloomington μεταξύ Indiana και Tennessee, όπου σπουδάζει πλέον η Σταματία Σκαρβέλη, η ελληνοαμερικανίδα αθλήτρια έριξε 16,03μ. στην τελευταία της βολή.

  -> Ελληνικές παρουσίες στο εξωτερικό
  This article was originally published in forum thread: Η Γκουσιν ξεπέρασε το ...ύψος της και τα προβλήματα started by StivoZ.gr View original post
  Comments Leave Comment

  Αν έχουμε 3 μήλα και φάμε το ένα πόσα έχουμε;

Designed and owned by Ioannis P. Pouloupatis