• Στα κορυφαία meeting η Στεφανίδη - πολλούς αγώνες και ο Φιλιππίδης το 2017


  Ενώ ο Κώστας Φιλιππίδης θα έχει ξεκινησει τη σεζόν στην Ορλεάνη της Γαλλίας στις 14 Ιανουαρίου και θα συνεχίσει στο Cottbus στη Γερμανία στις 25 και ξανά στη Γαλλία στο Rouen στις 28 Ιανουαρίου, τότε θα κάνει αρχή και η Κατερίνα Στεφανίδη στη Βοστώνη - όπου θα είναι και η J.Suhr.

  Η χρυσή Ολυμπιονίκης θα αγωνιστεί σε 2 μεγάλα meeting της σειράς World Indoor Tour -που περιλαμβάνει φέτος το επικοντώ γυναικών- με το άλλο να είναι το τελευταίο των 5 (αυξήθηκε κατά 1 σε σχέση με πέρυσι ενώ ενώ το 2018 θα έχει και 1 ακόμα) στο Birmingham στις 18 Φεβρουαρίου.
  Τότε (18-19/2) οριστικοποιήθηκε και το πανελλήνιο πρωτάθλημα στο ΣΕΦ.

  Ενδιάμεσα θα λάβει μέρος τον αγώνα All-Star Perche που διοργανώνει ο Renaud Lavillenie στο Clermont-Ferrand της Γαλλίας στις 5 Φεβρουαρίου, εκεί όπου θα είναι και ο Κώστας Φιλιππίδης.
  Επίσης δεν θα μπορούσε να λείψει και από τα ιστορικά Millrose Games στη Νέα Υόρκη στις 11 Φεβρουαρίου, εκεί όπου πέρυσι στις 20/2 είχε κάνει το μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ με 4,90μ.
  Ο Φιλιππίδης από την άλλη έχει προγραμματίσει αγώνες στις 10 Φεβρουαρίου στο Βερολίνο και 2 ημέρες μετά στο Ρίο.

  Η Στεφανίδη μετά το Birmingham θα έρθει Ελλάδα για το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει του Ευρωπαικού κλειστού στο Βελιγράδι όπου θα αγωνιστεί στον απευθείας τελικό του επικοντώ το Σάββατο 4 Μαρτίου (την Παρασκευή είναι των ανδρών)

  Η Κυριακοπούλου ως γνωστόν διανύει περίοδο εγκυμοσύνης και δεν θα αγωνιστεί αυτή τη σεζόν.
  Αρκετοί πρωταθλητές μας αναμένεται να κάνουν αγώνες στο εξωτερικό, ενώ ιδιαίτερη συμμετοχή αναμένεται στο βαλκανικό στις 25/2 που θα γίνει στο Βελιγράδι και θα είναι ουσιαστικά ένα test-event.

  Μπορείτε να βλέπετε για ελληνικές παρουσίες σε αγώνες κλειστού στο εξωτερικό στο:
  www.stivoz.com/forum/showthread.php?16007

  -> Αγωνιστικό καλεντάρι 2017
  This article was originally published in forum thread: Στα κορυφαία meeting η Στεφανίδη - πολλούς αγώνες και ο Φιλιππίδης το 2017 started by StivoZ.gr View original post
  Comments Leave Comment

  Αν έχουμε σαράντα πορτοκάλια και χαρίσουμε τα είκοσι πόσα θα έχουμε μετά;

Designed and owned by Ioannis P. Pouloupatis