• Πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξα - 50 χρόνια Runner's World


  Το περιοδικό Runner's World συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής και μας κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν και μεταξύ άλλων στο πως ντυνόταν οι αθλητές τις προηγούμενες δεκαετίες και πιο κατάλληλοι άνθρωποι ώστε να μας δώσουν την δυνατότητα να φέρουμε στην μνήμη μας όλο αυτό δεν είναι άλλοι από τον Αμερικανό Κωμικό ηθοποιό Kevin Hart και την "δική μας" Ελληνοαμερικανίδα αθλήτρια αλλά και ηθοποιό σε μικρού μήκους κωμικές ταινίες Alexis Papas.

  To Runner's World ξεκίνησε από τον Bob Anderson το 1966 στο Kansas και μετά από 3 χρόνια ως Distance Running News πήρε την ονομασία του μετακομίζοντας στην California. Μαζί με το 1ο "Running boom" τη δεκαετία του '70 είχε ιδιαίτερη ακμή, παρότι υπήρχε και το "Runner" της Ν.Υόρκης. Στα μέσα της δεκαετίας του '80 ο Robert Rodale πήρε τα ηνία, τα γραφεία πήγαν στην Pennsylvania και σύντομα συγχώνευσε τα 2 περιοδικά κρατόντας το όνομα Runners World ενώ αρχισυντάκτης τότε έγινε ο Amby Burfoot. Από τις αρχές του '90 άρχισε να κυκλοφορεί και εκτός ΗΠΑ, αρχικά στη Μ.Βρετανία και ύστερα σε αρκετές χώρες όπως Αυστραλία, Γερμανία κ.α. Ακολούθησε στα τέλη του '90 το 2ο μεγάλο "Running boom" που κράτησε δυνατό το περιοδικό, στο οποίο έγινε μεγάλη αναδιαμόρφωση το 2004 κι έφτασε τα 650.000 αντίτυπα.
  Πλέον μιλάμε για ένα νέο "Boom" με το Runner's World να κυριαρχχεί στις προτιμήσεις των δρομέων.

  Στα 50 χρόνια λοιπόν της ιστορίας του Runner's World κατά τις οποίες ιδιαίτερα σε 2 περιόδους άνθισε το δρομικό κίνημα, δύο ηθοποιοί και όχι μόνο σε ένα επετειακό τεύχος κατάφεραν να μας ταξιδέψουν πίσω στο παρελθόν με τον τρόπο τους και τις εμφανίσεις τους που μας παρέπεμπαν η κάθε μια στην εποχή της.
  Δεν ήταν εύκολο άλλα το αποτέλεσμα μας δικαιώνει πλήρως.

  Ξεκίνημα από τη δεκαετία του '70 όπου ο Kevin και η Alexis φοράνε τα ρούχα των αθλητών εκείνης της εποχής.


  Συνέχεια με την δεκαετία του '80 με τους δύο πρωταγωνιστές να φοράνε τις μπλε φόρμες σήμα κατατεθέν της εποχής.


  Και φτάνουμε στο σήμερα όπου οι δύο τους μας μεταφέρουν τον τρόπο που ντύνονται αρκετοί από τους αθλητές σήμερα.


  Επιμέλεια: ΦΩΤΗΣ ΔΙΑΦΑΣ
  This article was originally published in forum thread: Πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξα started by StivoZ.gr View original post
  Comments Leave Comment

  Πόσο κάνει 10 μείον 5;

Designed and owned by Ioannis P. Pouloupatis