• Ο Καραλής και φυσικά ο Εμιγιάν πρωταγωνιστές στον αγώνα αλμάτων - Τα χάλασε ο άνεμος στον Άγιο Κοσμά


  Οι αγώνες αλμάτων προς τιμήν του Ρόμπερτ Εμιγιάν έγιναν το Σάββατο 14/5 στον Άγιο Κοσμά, με κεντρικό πρόσωπο φυσικά τον Αρμένιο κάτοχο του ρεκόρ Ευρώπης στο μήκος με 8,86μ.

  Ο Εμιγιαν που είχε και αθλητές του που συμμετείχαν, δεν σταμάτησε να υποστηρίζει και να συνομιλεί και με άλλους αθλητές και φυσικά να κάνει και αρκετές από τις απονομές.

  Ο άνεμος δυστυχώς για μια ακόμα φορά στον Άγιο Κοσμά δυσκόλεψε τους αθλητές ενώ δεν ήταν ποτέ εντός ορίων κι έτσι οι αρκετές καλές επιδόσεις στα οριζόντια άλματα δεν αναγνωρίζονται ως ρεκόρ για τους αθλητές.
  Η Λιλη Αλεξούλη και η Βούλα Παπαχρήστου στο μήκος είχαν πρόβλημα και να βρουν βαλβίδα, κανοντας πάντως καλά άλματα στα 6,54μ. και 6,44μ. αντίστοιχα ενώ η Sharoyan από την Αρμενία έκανε 6,33μ. και η Κουτσουμπού 6,12μ.

  Στους άνδρες ο Τάσος Γαλαζούλας στο μοναδικό του έγκυρο άλμα έκανε 7,79μ. ενώ ο Γάλλος ρεκορντμαν Salim Sdiri έκανε 2 εκατοστά λιγότερο.
  Στο τριπλούν νικήτρια ήταν η Βουλγάρα Banova με 13,46μ. και στο τελευταίαο αγώνισμα ο Αρμένιος Aghasyan με 16,16μ.

  Λίγο πριν, ο Εμμανουήλ Καραλής πέρασε με τη τρίτη προσπάθεια τα 5,20μ. και αρχίζει να ανεβαίνει. Τα 4,90μ. πέρασε ο Χατζίου και τα 4,80μ. ο Νταμοτσίδης ενώ τα 4,70μ. ο Ματσούκας και τα 4,60μ. ο Krier, ο άνδρας της Κατερίνας Στεφανίδη καθώς αυτές τις ημέρες και μετά το street pole vault μέχρι τον επόμενο αγώνα Diamond League βρίσκονται μαζί στην Ελλάδα. Τα 4,20μ. πέρασε ο 10θλητής Μαντης.

  Τα 4μ. πέρασε κάνοντας ατομικό ρεκόρ η Ελένη Πόλακ κερδίζοντας στις γυναίκες. Η παγκορασίδα Μιένα Ποστικα έκανε 3,10μ.

  Στο ύψος τα 1,70μ. πέρασε η παγκορασίδα Βασιλεία Θεοχάρη - καθώς και η Βαγγελη, ενω στους άνδρες νικητής ήταν ο Ζησιμόπουλος με 1,80μ.

  -> Αποτελέσματα
  This article was originally published in forum thread: Ο Καραλής και φυσικά ο Εμιγιάν πρωταγωνιστές στον αγώνα αλμάτων - Τα χάλασε ο άνεμος στον Άγιο Κοσμά started by StivoZ.gr View original post
  Comments Leave Comment

  Αν έχουμε 3 μήλα και φάμε το ένα πόσα έχουμε;

Designed and owned by Ioannis P. Pouloupatis