• Οι αθλητές και προπονητές του νέου σχεδιασμού - με επιπρόσθετη προολυμπιακή κατηγορία


  Οι 3 βασικές κατηγορίες μαζί με αυτή της στήριξης αλλά και μια επιπρόσθετη προολυμπιακή, με όσους έχουν όρια για Ριο (ή είναι στους 32 της παγκόσμιας κατάταξης), αποτελούν τον φετινό σχεδιασμό που περιλαβάνει συνολικά 58 αθλητές και αθλήτριες. Ακόμη όπως ξεκίνησαν την προηγούμενη χρονιά, υπάρχουν 3 κατηγορίες με τις προεθνιικές ομάδες Νέων, Εφήβων/Νεανίδων και Παίδων/Κορασίδων.

  Η ένταξη στις κατηγορίες Α'-Β'-Γ' έγινε βάσει κατάταξης/διάκρισης σε μεγάλους αγώνες (δείτε->εδώ)
  Αντίστοιχη θα είναι η κατηγοριοποίηση και για την επόμενη χρονιά (δείτε -> Κριτήρια συγκρότησης σχεδιασμού 2016)

  Στην Α' κατηγορία είναι η 3η στο παγκόσμιο Α/Γ στο επικοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου, οι αργυροι στο ευρωπαικό κλειστού Κατερίνα Στεφανίδη στο επικοντώ και Αντώνης Μάστορας στο ύψος, καθώς και ο Λυκούργος Τσάκωνας, 11ος στην κατάταξη των 200μ. του παγκοσμίου Α/Γ. Στη Β' είναι οι Φιλιππίδης, Καραλης, Τσάτουμας, Δουβαλίδης, Μπανιώτης και η Παπαχρήστου.

  Αυξημένοι σε αριθμό και χωρισμένοι σε τρεις κατηγορίες είναι και οι 28 ομοσπονδιακοί τεχνικοί (Αθήνα-14, Θεσσαλονίκη-9, Περιφέρεια-5) .

  Δείτε αναλυτικά:
  - Σχεδιασμός 2016: Κατηγορίες αθλητών και Ομοσπονδιακών προπονητών
  - Προεθνικές 2016 για ομάδαες Νέων, Ε/Ν, Π/Κ
  This article was originally published in forum thread: Οι αθλητές και προπονητές του νέου σχεδιασμού - με επιπρόσθετη προολυμπιακή κατηγορία started by StivoZ.gr View original post
  Comments Leave Comment

  Πόσο κάνει 10 μείον 5;

Designed and owned by Ioannis P. Pouloupatis