• Προπονητικά καμπ και επιμορφωτικά σεμινάρια από ΣΕΓΑΣ


  Μετά τα περσινά καλά δείγματα, μεγαλύτερη βαρύτητα θα έχουν φέτος για την Ομοσπονδία τόσο οι προπονητικές συγκεντρώσεις των αθλητών όσο και τα επιμορφωτικά σεμινάρια των προπονητών στίβου και θα ξεκινήσουν στις 31/10 -1/11 με τον προπονητικό σχεδιασμό για τους ομοσπονδιακούς και προπονητές προεθνικών ομάδων.

  Κατά τις ημέρες του Μαραθωνίου Αθηνών (5-7/11 είναι η Expo και 8/11 ο Μαραθώνιος) θα γίνει δύο ημέρες προπονητική συγκέντρωση για την αντοχή, ενώ θα γίνει και επιμορφωτικό σεμινάριο για τους προπονητές προεθνικών ομάδων στις 6/11.

  Ακόμη επιμορφωτικά σεμινάρια για προπονητές σχεδιασμού και σωματειακούς θα γίνουν στις 22/11 στην Πάτρα για τα σύνθετα και ακολούθως για ταχύτητες/εμπόδια, ρίψεις και άλματα παράλληλα με τις αντίστοιχες προπονητικές συγκεντρώσεις των αθλητών που θα είναι στο 2016, στις 2-5 Ιανουαρίου στο ΟΑΚΑ για σπριντ/εμπόδια, στις 6-10 Μαρτίου στο Καυτανζόγλειο στις ρίψεις, στις 1-3 Απριλίου στο ΟΑΚΑ για τα άλματα.

  Την περίοδο του Πάσχα (που είναι την Πρωτομαγιά του 2016) στις 27/4 - 5/5 θα γίνει καμπ προπονητικής προετοιμασίας για αθλητές σχεδιασμού και στις 4-10 Ιουλίου στις Σέρρες για τους αθλητές των εθνικών ομάδων για το Πανευρωπαικό Π/Κ και το παγκόσμιο Ε/Ν.
  This article was originally published in forum thread: Προπονητικά καμπ και επιμορφωτικά σεμινάρια started by StivoZ.gr View original post
  Comments Leave Comment

  Πόσο κάνει 10 μείον 5;

Designed and owned by Ioannis P. Pouloupatis