• Ο γύρος Αθήνας την Κυριακή 18 Οκτωβρίου


  Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων διοργανώνει τον «29ο Γύρο της Αθήνας» με αγώνες 3-5-10χλμ και εκκίνηση - τερματισμό το Παναθηναϊκό Στάδιο.

  "Φέτος τρέχουμε για τα παιδιά" καθώς στόχος ειναι η αγορά ενός ηλεκτροεγκεφαλογράφου, τον οποίο ο Οργανισμός θα προσφέρει στο Νευρολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» για τα παιδιά που πάσχουν από επιληψία και την έγκαιρη πρόληψη και θεραπεία της.
  Η συμμετοχή έχει μόλις 1 € κόστος, και 30.000 θα χαρίσουν το χαμόγελο και την ελπίδα στους μικρούς μας φίλους!

  Διαδρομές και ώρες:
  10 χλμ – ώρα εκκίνησης 9:00
  5 χλμ – ώρα εκκίνησης 9:15
  3 χλμ – ώρα εκκίνησης 9:30
  1 χλμ/ΑΜΕΑ – ώρα εκκίνησης 9:15 (εκκίνηση από Πινακοθήκη-κόμβος Hilton)

  Οι εγγραφές και η παραλαβή των αριθμών από τις εξωτερικές μονάδες του Οργανισμού θα γίνονται καθημερινά έως 16 Οκτωβρίου, 09:00 – 21:00.
  Η εγγραφή είναι έγκυρη μόνο με την προϋπόθεση ότι έχει γίνει και η σχετική πληρωμή του αντιτίμου συμμετοχής (1,00 €), κατά την παραλαβή του αριθμού.
  Συνεχίζονται οι ηλεκτρονικές εγγραφές, έως 16 Οκτωβρίου και ώρα 16:00, στο www.opanda.gr και στο www.cityofathens.gr
  Η παραλαβή των αριθμών, όσον αφορά τις ηλεκτρονικές εγγραφές, θα γίνεται από τις έως τις 17 Οκτωβρίου, μόνο από τα Κεντρικά Γραφεία του Οργανισμού, Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50.
  This article was originally published in forum thread: Ο γύρος Αθήνας την Κυριακή 18 Οκτωβρίου started by StivoZ.gr View original post
  Comments Leave Comment

  Πόσο κάνει 10 μείον 5;

Designed and owned by Ioannis P. Pouloupatis