• Συνέχεια στα Run Greece στην Αλεξανδρούπολη


  Η σειρά αγώνων Run Greece επανέρχεται στο προσκήνιο, καθώς μετά τη Λάρισα (29/3), το Ηράκλειο (26/4), τα Ιωάννινα (10/5) και την Καστοριά (17/5) θα διεξαχθούν οι δύο εναπομείναντες αγώνες.

  Την Κυριακή 27/9 η Αλεξανδρούπολη διοργανώνει, για δεύτερη χρονιά, τον αγώνα με τους δρόμους 5 και 10 χλμ ενώ για τους μαθητές του Δημοτικού υπάρχει και αγώνας 600μ.

  Η διοργάνωση της Αλεξανδρούπολης έχει συμπεριληφθεί στην κοινή δράση της Κομισιόν και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα των Σπορ (European Week of Sports) που έγινε από 7-13/9 και ειδικότερα στην περίοδο προβολής (promotional period) που περιλαμβάνει δράσεις έως τέλους του μήνα. Οπως, επίσης, αναφέρει η Ομοσπονδία, ο αγώνας είναι ενταγμένος στο πρόγραμμά της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας «RUNNING 4 ALL» και είναι αξιολογημένος ως επιπέδου 3 αστέρων, που πιστοποιεί την ποιότητα, ασφάλεια και αξιοπιστία αυτών των αγώνων και τους αξιολογεί.
  Από το 2016 θα συμβεί το ίδιο με όλα τα RUN GREECE, τον Ημι-Μαραθώνιο και τον Αυθεντικά Μαραθώνιο της Αθήνας.

  Μετα την Αλεξανδρόπουλη σειρά παίρνει για να κλείσει και τη φετινή σειρά αγώνων η Πάτρα, στις 11 Οκτωβρίου.
  Οι εγγραφές ολοκληρώνονται την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015. (Όσοι εκ των συμμετεχόντων έχουν υποβάλλει την εγγραφή τους μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2015 θα έχουν τη δυνατότητα να έχουν και το όνομά τους επάνω στον αριθμό συμμετοχής τους).
  This article was originally published in forum thread: Συνέχεια στα Run Greece στην Αλεξανδρούπολη started by StivoZ.gr View original post
  Comments Leave Comment

  Πόσο κάνει 10 μείον 5;

Designed and owned by Ioannis P. Pouloupatis