• Η νέα δομή και το καλεντάρι 2016 της Βαλκανικής Ομοσπονδίας


  Το συνέδριο της Ενωσης των Βαλκανικών Ομοσπονδιών στίβου (ABAF) έγινε στο Vrsac της Σερβία, που τίμησαν μάλιστα με την παρουσία τους ο νέος πρόεδρος της IAAF Sebastian Coe και ο αντιπρόεδρος Sergey Bubka καθώς και ο πρόεδρος της ΕΑΑ Sven Arne Hansen.

  Ο πρόεδρος της ABAF, ο Βούλγαρος Dobromir Karamarinov, επανεξελέγη για άλλα 4 χρόνια. Το Συμβούλιο θα αποτελείται από 2 εκπροσώπους κάθε Ομοσπονδίας -η οποία θα έχει δικαίωμα ψήφου- και θα συνέρχεται μια φορά το χρόνο.
  Οι Βαλκανικές Ομοσπονδίες είχαν φτάσει τις 15 και πλέον θα είναι 16 με την προσθήκη του Ισραήλ.
  Το Προεδρικό συμβούλιο θα έχει τους προέδρους των Ομοσπονδιών των κρατών-μελών και θα συνέρχεται κατά το Βαλκανικό κλειστού και το Βαλκανικό ανοικτού στίβου.

  Η εκτελεστική Επιτροπή της ABAF θα απαρτίζεται από τον Πρόεδρο, δύο Αντιπροέδρους που εκλέγονται με 4ετή θητεία, καθώς και Διευθυντή Οικονομικών και Μάρκετινγκ όπως και Γενικό Γραμματέα (που θα διορίζονται από τον Πρόεδρο).
  Οι Fatih Cintimar (TUR) και Slobodan Brankovic (SRB) εξελέγησαν αντιπρόεδροι με τον Ion Sandu (ROU) να ορίζεται δ/ντης Marketing και η Galia Puhaleva (BUL) να παραμένει Γ.Γ.

  Στο νέο συμβούλιο θα μετέχουν ως επίτιμα μέλη και οι εκπρόσωποι των Βαλκανικών χωρών που έχουν εκλεγεί στην Ευρωπαϊκή ομοσπονδία, μεταξύ αυτών και ο Γ΄ αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτης Δημάκος.

  Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, στην Κωνσταντινούπολη θα γίνει το Βαλκανικό κλειστού για το 2016, ενώ του ανοικτού στίβου θα γίνει στην πόλη Velegne της Σλοβενίας. Αναλυτικά:

  07/02 Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού, Κωνσταντινούπολη -Τουρκία
  12/03 Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου, Cuprija -Σερβία
  16/04 Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην, Βουκουρέστι -Ρουμανία
  11/06 Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βουνού, Nova Zagora -Βουλγαρία
  25-26/06 Βαλκανικό Πρωτάθλημα, Velegne -Σλοβενία
  02/07 Βαλκανικό Πρωτάθλημα Π/Κ, Krusevac -Σερβία
  02-03/07 Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ε/Ν, Bolu (Βιθύνιο) -Τουρκία

  Ακολούθως, στις 9 και 30 Οκτωβρίου θα γίνουν τα Βαλκανικά Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου σε Σόφια και Podgorica αντίστοιχα
  Προηγουμένως, το Σεπτέμβριο θα γίνει το συνέδριο της ABAF στο Τελ-Αβιβ.
  Το Νοέμβριο του 2016 θα γίνει εκδηλωση GALA στο Ντουμπάι.

  Φέτος το Νοέμβριο, στο GALA στην Τιφλίδα, θα συζητηθεί και η διεξαγωγή αθλητικής συνάντησης "BALKANATION"

  Στη Σερβία, το παρών έδωσαν από ελληνικής πέυράς ο A΄αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Σταματόπουλος και ο Γ΄ αντιπρόεδρος και μέλος της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Παναγιώτης Δημάκος
  This article was originally published in forum thread: Η νέα δομή και το καλεντάρι 2016 της Βαλκανικής Ομοσπονδίας started by StivoZ.gr View original post
  Comments Leave Comment

  Πόσο κάνει 10 μείον 5;

Designed and owned by Ioannis P. Pouloupatis