• Το ISTAF στο Βερολίνο με Φιλιππίδη, Barber, Lavillenie στο επικοντώ


  Το ιστορικό meeting ISTAF στο Βερολίνο διεξάγεται την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό του Στάδιο.
  Εκεί στο επικοντώ θα αγωνιστεί ο Κώστας Φιλιππίδης, αλλά και ..όλος ο καλός ο κόσμος καθώς θα είναι ο παγκόσμιος ρέκορντμαν Lavillenie, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Barber, oι Γερμανος Holzdeppe , οι Πολωνοί Wojciechowski και Lisek κ.α.

  Ξεχωρίζουν επίσης τα 800μ, με τους Kszczot, Amos, Aman, Makhloufi, Bosse ενώ στις γυναίκες θα είναι οι Arzamasova, Semenya.
  Δύο δυνατά Γερμανικά ονόματα κυριαρχούν στη σφαιροβολία, ο Storl και η Schwanitz.
  Ακόμη μεταξύ των συμμετοχών είναι οι Spanovic, Nettey στο μήκος, οι Harper-Nelson, Nelvis, L.Jones στα 100μ. εμπόδια, οι Molitor, Obergfoell στον ακοντισμό, o B.Lagat στα 5000μ., οι Vicaut, Collins στα 100μ. -όπου στις γυναίκες η Verena Sailer θα κλείσει την καριέρα της.

  Μια μέρα πριν, στο κέντρο της πόλης στην πυλη του Βραδεμβούργου έγινε η 4εθνής συνάντηση αλμάτων ("Berlin fliegt") μεταξύ Γερμανίας , Γαλλίας, ΗΠΑ, Ρωσίας. Οι Γερμανοί αθλητές επικράτησαν και στα 3 αγωνίσματα (σε όλα έγιναν 4 προσπάθειες): ο Tobias Scherbarth στο επικοντώ με 5,40μ., ενώ στο μήκος ο Fabian Heinle με 7,75μ. και η Lena Malkus με 6,31μ.

  Εντωμεταξύ σε meeting στο Goeteborg η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου ήταν 2η στη δισκοβολία με 55,53μ.

  Το meeting στο Βερολίνο ανήκει στη σειρά World Challenge (οι διοργανωτές δεν ήθελαν να είναι στο Diamond League) ενώ ακολουθούν άλλοι 2 αγώνες για τη σειρά:
  Στις 8/9 γίνεται ο αγώνας στο Zagreb (στις 7/9 η σφαιροβολία) όπου στα 200μ. θα λάβει μερος και ο Λυκούργος Τσάκωνας.
  Στις 13/9 και 2 ημέρες μετα τον τελικο του Diamond League στις Βρυξέλλες, είναι ο τελευταίος αγώνας της σειράς World Challenge στο Rieti.
  Τις ίδιες ημέρες με τους 3 εναπομείναντες αγώνες της σειράς γίνονται και meeting σε Πάντοβα, Ροβερέτο και Βαρσβία αντίστοιχα.
  This article was originally published in forum thread: Το ISTAF στο Βερολίνο με Φιλιππίδη, Barber, Lavillenie started by StivoZ.gr View original post
  Comments Leave Comment

  Αν έχουμε 3 μήλα και φάμε το ένα πόσα έχουμε;

Designed and owned by Ioannis P. Pouloupatis