• Σοκ από τον τραυματισμό της Αυστριακής πρωταθλήτριας επικοντώ Kira Gruenberg


  Η πρωταθλήτρια Αυστρίας στο επικοντώ Kira Gruenberg μετά από άλμα σε προπόνηση στο Innsbruck, υπέστη σοβαρό τραυματισμό -κάταγμα στην αυχενική μοιρα της σπονδυλικής στήλης. Λόγω και κάκωσης του νωτιαίου μυελού έγινε άμεση χειρουργική επέμβαση για να υπάρξει σταθεροποίηση και αποφυγή ακόμα χειρότερων καταστάσεων.

  Η 21 ετών Gruenberg ειναι στην εντατικη σε σοβαρη κατάσταση και στο επόμενο διάστημα -μάλλον εβδομάδες- θα υπάρχουν πιο ασφαλή συμπεράσματα για την κατάσταση.

  Από την πλευρά της οικογένειας ευχαριστούν για τη στήριξη και αναφέρουν ότι μια νέα ζωή ξεκινάει για την ίδια αλλά και την οικογένεια και τους φίλους της και αρχικά χρειάζεται η καλύτερη δυνατή θεραπεία -πολυδάπανη φυσικά, γι αυτό και από την Ομοσπονδία Στίβου στο Τιρόλο δημιουργήθηκε ένας ειδικός λογαριασμός για οικονομική στήριξη:
  IBAN: AT74 2050 3033 0168 2096 , BIC: SPIHAT22XXX , Tiroler Sparkasse
  -> Kira braucht DEINE Hilfe

  -> www.donationkira.com/

  Η Gruenberg πρόσφατα είχε αγωνιστεί στο Ευρωπαικό Νέων -μαζί με τη Γ.Στεφανίδη- και ήταν 4η με 4,25μ., ενώ πριν δύο εβδομάδες είχε υποστεί και ρήξη συνδέσμου στην ποδοκνημική.
  This article was originally published in forum thread: Σοκ από τον τραυματισμό της Αυστριακής πρωταθλήτριας επικοντώ Kira Gruenberg started by StivoZ.gr View original post
  Comments Leave Comment

  Αν έχουμε σαράντα πορτοκάλια και χαρίσουμε τα είκοσι πόσα θα έχουμε μετά;

Designed and owned by Ioannis P. Pouloupatis