• ΟΑΚΑ: Το διήμερο της κούρασης και των «πτήσεων» -Στεφανίδη (4,65 μ.), Κυριακοπούλου (4,60 μ.)  Από το Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου, στο αεροδρόμιο με τη βαλίτσα. Από εκεί τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αθήνα και λίγες ώρες αργότερα, στο Ολυμπιακό στάδιο για τον πρωινό προκριματικό. Και ξανά το απόγευμα εκεί, για τον τελικό.

  Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου πέρασαν ένα απίστευτο διήμερο για να πάρουν μέρος στο Diamond League του Λονδίνου και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, αλλά απέδειξαν ότι παρά την κούραση… πετάνε.

  Νικήτρια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα η Κατερίνα Στεφανίδη, που πέρασε τα 4,65 μ. με ένα εντυπωσιακά ψηλό άλμα στην τρίτη της προσπάθεια. Και μπορεί να μην τα κατάφερε στα 4,72 μ. στη συνέχεια, αλλά εκείνο το άλμα της στα 4,65 μ. έδειξε πως είναι έτοιμη για πολύ ψηλότερα.

  Η Κυριακοπούλου από την άλλη, μετά από το εντυπωσιακό 4,79 μ. που της έδωσε τη νίκη στο Λονδίνο, στο πρωτάθλημα πέρασε τα 4,60 μ., απέτυχε στα 4,70 μ. και πήρε τη δεύτερη θέση… πανευτυχής που ολοκλήρωσε υγιής τον αγώνα, όπως είπε.

  Στο βάθρο ανέβηκαν δύο εκπρόσωποι της οικογένειας Στεφανίδη, αφού τρίτη ήταν η Γεωργία, με 4,15 μέτρα.

  Από το Λονδίνο στην Αθήνα…
  Περίπου στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου, οι δύο πρωταθλήτριες έφυγαν από το Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου, απευθείας για το αεροδρόμιο. Εκεί πέρασαν την κλασική ταλαιπωρία για τα κοντάρια τους, καθώς τις ανάγκασαν να τα βγάλουν από τη θήκη ώστε να ελεγχθούν για λόγους ασφαλείας.

  Περίπου στις 3 τα ξημερώματα ήταν στην Αθήνα και μετά από ελάχιστο ύπνο, έβαλαν ξανά τα spikes τους και έπιασαν το κοντάρι, για την τυπική διαδικασία του προκριματικού στο πρωτάθλημα. Επέστρεψαν σπίτι τους αμέσως μετά για να ξαναέρθουν νωρίς το απόγευμα στο Ολυμπιακό στάδιο, για την ώρα του τελικού πλέον, κατά τον οποίο περίμεναν υπομονετικά μέχρι να έρθει η ώρα για να ξεκινήσουν τα άλματά τους.

  Στεφανίδη: Τυχερές είμαστε!
  «Είμαστε τυχερές που δεν είχαμε τραυματισμό μετά από τόση κούραση. Είμαι ικανοποιημένη από τις εμφανίσεις μου γιατί βρίσκω ρυθμό», είπε η Κατερίνα Στεφανίδη που κέρδισε για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών/ Γυναικών. «Το άλμα στα 4,65 μ. ήταν φανταστικό. Αντίθετα αυτό στα 4,72 μ. δεν ήταν καθόλου καλό. Το θέμα λοιπόν είναι να συνηθίσω στο μυαλό μου αυτό το ύψος», πρόσθεσε.

  Κυριακοπούλου: Ευτυχώς, δεν πάθαμε τίποτα
  «Θέλω να κοιμηθώ δύο ημέρες!», έλεγε γελώντας μέσα στην κούρασή της η Κυριακοπούλου μετά από τον αγώνα. Όχι ότι θα έχει στη διάθεσή της πολύ χρόνο για ξεκούραση, αφού την Τρίτη ταξιδεύει ξανά, μαζί με την Στεφανίδη, για τη Στοκχόλμη και το επόμενο μίτινγκ των Diamond League.

  «Ήθελα να περάσω τα 4,70 μ. σήμερα, αλλά… καλά ήταν μετά από όλη αυτή την ταλαιπωρία», πρόσθεσε.

  Ρούλα Βλασσοπούλου

  Τα αποτελέσματα
  This article was originally published in forum thread: Το διήμερο της κούρασης και των «πτήσεων» -Στεφανίδη (4,65 μ.), Κυριακοπούλου (4,60 μ.) started by StivoZ.gr View original post
  Comments 1 Comment
  1. Το avatar του χρήστη Μη εγγεγραμμένος
   Μη εγγεγραμμένος -
   η νικόλ είναι για τα μιτινγκς και η κατερίνα για τους μεγάλους αγώνες
  Comments Leave Comment

  Αν έχουμε 3 μήλα και φάμε το ένα πόσα έχουμε;

Designed and owned by Ioannis P. Pouloupatis