• ΟΑΚΑ: Έκαναν ύψος με… προσευχή – Βήμα και κίνδυνος για τραυματισμό  Την πρώτη φορά έκαναν παράπονο, τη δεύτερη το είπαν λίγο πιο έντονα. Πλέον, οι άλτες του ύψους αγανάκτησαν. Οι πάντες ξέρουν ότι κάθε φορά που οι συγκεκριμένοι αγωνίζονται στο Ολυμπιακό στάδιο πρέπει να κάνουν μία προσευχή για να βγουν υγιείς από τον αγωνιστικό χώρο. Κανείς όμως δεν κάνει κάτι για αυτό.

  «Είναι ντροπή! Μιλάμε για το ναό των Ολυμπιακών αγώνων», είπε ο Κώστας Μπανιώτης μετά από τον αγώνα, όπου ήταν νικητής με 2,24 μ., ενώ ο Αντώνης Μάστορας πέρασε τα 2,19 μ. και ήταν δεύτερος.

  Τα τελευταία χρόνια, στο πέταλο του Ολυμπιακού σταδίου στο οποίο διεξάγεται το ύψος ο ελαστικός τάπητας έχει καταστραφεί σε τέτοιο βαθμό που οι αθλητές γλιστράνε και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος τραυματισμού. Αλλά η κατάσταση παραμένει ίδια και οι άλτες απλά κάθε χρόνο έρχονται σε αυτό το στάδιο για να διαπιστώνουν πως τα πράγματα έχουν γίνει ακόμη χειρότερα.
  «Πρέπει να σπάσει κάποιος το πόδι του; Να γίνει το κακό και μετά να κάνουν κάτι; Πρέπει να λυθεί το θέμα, δεν ξέρω ποιος φταίει- η ομοσπονδία ή το κράτος- αλλά πρέπει να κάνουν κάτι», πρόσθεσε ο Μπανιώτης. «Δεν έφταιγε μόνο αυτό στον αγώνα, έκανα και κάποια λάθη», σημείωσε για την εμφάνισή του.

  Πλέον, ο άλτης από την Κομοτηνή, που γυμνάζεται με τον Γιώργο Τσούγκο, θέλει να κάνει μία ακόμη εμφάνιση- στο Βαλκανικό πρωτάθλημα- πριν μπει σε… κλίμα Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

  Ρούλα Βλασσοπούλου
  This article was originally published in forum thread: Έκαναν ύψος με… προσευχή –Βήμα και κίνδυνος για τραυματισμό started by StivoZ.gr View original post
  Comments Leave Comment

  Αν έχουμε σαράντα πορτοκάλια και χαρίσουμε τα είκοσι πόσα θα έχουμε μετά;

Designed and owned by Ioannis P. Pouloupatis