• Στέλλα Λεδάκη: Ήθελα το όριο αλλά... τώρα πλήρη αποκατάσταση και θα επανέλθω!


  Το επικοντώ θα μπορούσε να πει κανείς ότι έχει γίνει εθνικό αγώνισμα τα τελευταία χρόνια, με μια σειρά διακρίσεων σε επίπεδο ανδρών, γυναικών και κατηγοριών.

  Στις γυναίκες υπάρχει μια πλειάδα αθλητριών που μπορεί να φτάσει ψηλά τον πήχη. Νικόλ Κυριακοπούλου και Κατερίνα Στεφανίδη ήδη το έχουν κάνει, αλλά και Στέλλα-Ηρώ Λεδάκη και Λορέλα Μάνου είναι αθλήτριες που αναζητούν τα όρια για μεγάλες διοργανώσεις, με τη Μάνου να το παλεύει ακόμα αλλά τη Λεδάκη, που συνήθως το πετυχαίνει, να έχει τεθεί προσωρινά εκτός μάχης...

  Η ίδια πλέον κοιτάει τη θεραπεία της και υπόσχεται να επανέλθει:

  "Τον Οκτώβριο που πέρασε είχα ένα σοβαρό τραυματισμό στη μέση μου με αποτέλεσμα να μουδιάζει το πόδι μου και να μην μπορώ να αγωνιστώ! Παρ'ολ'αυτά έλαβα μέρος σε αγώνες του κλειστού στίβου το Χειμώνα όπου και διακρίθηκα - ειδικά στους Βαλκανικούς πήρα το μοναδικό χρυσό της Ελληνικής ομάδας!

  Ο λόγος μεταξυ αλλων που αν και τραυματισμένη έλαβα μέρος σε αγώνες το Χειμώνα ήταν οικονομικός. Ήθελα να πιάσω το όριο για να μπω σε κατηγορία για να έχω μια οικονομική ενίσχυση που θα χρησιμοποιούσα και για τις θεραπείες της μέσης μου ωστε να αγωνίζομαι χωρις πονο. Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα σχεδίασα!

  Δεν κατάφερα να πιάσω το όριο αφού οι μόνιμοι πλέον πόνοι στη μέση μου αποτελούσαν τροχοπέδη στις προσπάθειες μου και επιπλέον χειροτέρευσε και η κατάσταση της υγείας μου αφού την επιβάρυνα με επίπονες προσπάθειες ενώ αν έκανα εγκαίρως τη θεραπεία μου τώρα θα ήμουν πιστεύω καλύτερα.
  Επειδή η θεραπεία μου δεν έγινε εγκαίρως και η συντήρηση και πλήρη αποκατάσταση απαιτεί λίγους μήνες ακόμα δεν πρόκειται να λάβω μέρος στους υπόλοιπους αγώνες της σαιζόν.

  Αυτό με λυπεί πολύ ιδιαίτερα αφού ξέρω ότι το πρόβλημα μου ήταν κυρίως οικονομικό. Στους αθλητές που κάνουν πρωταθλητισμό οι τραυματισμοί είναι συχνοί και σοβαροί, αν δεν αντιμετωπιστούν άμεσα το αποτέλεσμα θα είναι να λείψουν από το στίβο για μεγάλο χρονικό διάστημα και η επαναφορά να είναι δυσκολότερη. Εγώ θα επανέλθω στο στίβο την επόμενη σαιζόν και ελπίζω να κερδίσω το χαμένο χρόνο και να έχω τις επιτυχίες που μπορώ να κάνω. Ελπίζω μόνο τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι συναθλητές μου σε ανάλογες περιπτώσεις να έχομε την οικονομική ενίσχυση που είναι απαραίτητη για την αποκατάσταση της υγείας μας."

  Πλέον η Λεδάκη θέλει να επιστρέψει υγιής και να επιδιώξει να είναι παρούσα στο Ριο, συνεχίζοντας και κάτι που ξεκίνησε στο Λονδίνο το 2012 όταν έμεινε για μια θέση εκτός τελικού, με 4,50μ. τότε.
  This article was originally published in forum thread: Στέλλα Λεδάκη: Ήθελα το όριο αλλά τώρα πλήρη αποκατάσταση και θα επανέλθω! started by StivoZ.gr View original post
  Comments Leave Comment

  Αν έχουμε σαράντα πορτοκάλια και χαρίσουμε τα είκοσι πόσα θα έχουμε μετά;

Designed and owned by Ioannis P. Pouloupatis