• Φιλιππίδης vs Lavillenie και Pichardo vs Taylor στο Μονακό. Ξεχωρίζουν Gatlin και Dibaba


  Ο 10ος αγώνας της σειράς Diamond League διεξάγεται την Παρασκευή στο Μονακό.
  Το επικοντώ ανδρών είναι στο πρόγραμμα και φυσικά ο Κώστας Φιλιππίδης θα είναι εκεί, με το πρόσφατο ρεκόρ των 5,91μ. να δημουργεί πολλές προσδοκίες.

  Ο Φιλιππίδης βρίσκεται και στο κυνήγι του διαμαντιού και είναι στη σκια του Renaud Lavillenie με διαφορά μόλις 1 βαθμό, αυτόν που πήρε ο Γάλλος στον προηγούμενο αγώνα.
  Ο Lavillenie προέρχεται από μια σειρά ανεπιτυχών εμφανίσεων, στα χαρτιά τουλάχιστον καθώς επιχειρεί άλματα σε μεγάλα ύψη.

  Η συμμετοχή των "18μετρων" Pablo Pichardo και Christian Taylor στο τριπλούν κάνει το αγώνισμα το πλέον ενδιαφέρον της ημέρας, χωρίς να υστερούν βέβαια και τα 100μ. με τον ταχύτερο φέτος στον κόσμο, Justin Gatlin και τον αντίστοιχο Ευρωπαίο, Jimmy Vicaut καθώς και τον Tyson Gay και τον ανερχόμενο Trayvon Bromell.

  H Genzebe Dibaba στα 1500μ., και η Anna Chicherova που άρχισε και πάλι τα μεγάλα άλματα στο ύψος είναι από τις κορυφαίες παρουσίες που θα τραβήξουν τα φώτα στο "Herculis".

  Οι Αμερικανίδες Nelvis, Stowers και Harper-Nelson έχουν κάνει πολύ γρήγορες κούρσες φέτος στα 100μ. εμπόδια και θα αναμετρηθούν στο Μονακό. Οι ...εκπλήξεις του ακοντισμού, Walcott και Yego που έχουν ξεπεράσει φέτος τα 90μ. θα είναι επίσης εκεί, μαζί με Vesely και Pitkamaki.
  This article was originally published in forum thread: Φιλιππίδης vs Lavillenie και Pichardo vs Taylor στο Μονακό. Ξεχωρίζουν Gatlin και Dibaba started by StivoZ.gr View original post
  Comments Leave Comment

  Αν έχουμε σαράντα πορτοκάλια και χαρίσουμε τα είκοσι πόσα θα έχουμε μετά;

Designed and owned by Ioannis P. Pouloupatis