• Φιλιππίδης -Τσάκωνας και μεγάλες αναμετρήσεις στην Ελβετία


  Ο 9ος αγώνας της σειράς Diamond League διεξάγεται την Πέμπτη 9/7 στη Λωζάννη.

  Ο Κώστας Φιλιππίδης, έχοντας στα πόδια του το νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο επικοντώ με 5,91μ. αλλά και στα ...χέρια του τον μεταπτυχιακό του τίτλο, πάει σίγουρα με την ψυχολογία και τις βλέψεις στα ύψη!
  Ο Renaud Lavillenie βέβαια, με τον οποίο ισοβαθμεί στη βαθμολογία, καλείται να ξεπεράσει το σοκ που υπεστη στο "σπίτι" του, στο Παρίσι, και να επανέλθει στα μεγάλα άλματα.

  Ο Λυκούργος Τσάκωνας έδειξε να σταθεροποιείται στις μεγάλες επιδόσεις στα 200μ και είναι ικανός για όλα. Θα αγωνιστεί στον 3ο διάδρομο έχοντας τους Young, Ashmeade, Edwards στην άκρη του ματιού του.

  Pichardo-Taylor στο τριπλούν Rudisha-Amos-Aman στα 800μ., η τριπλετα των Αμερικανίδων Nelvis-Stowers-Harper στα 100μ εμπόδια και κυριως ο αγώνας των Gatlin-Gay-Powell-Bledman στα 100μ (εκτός βαθμολόγησης) αναμένεται να είναι μερικές απο τις σπουδαιότερες αναμετρήσεις στo 40o "Athletissima".
  This article was originally published in forum thread: Φιλιππίδης -Τσάκωνας και μεγάλες αναμετρήσεις στην Ελβετία started by StivoZ.gr View original post
  Comments Leave Comment

  Αν έχουμε 3 μήλα και φάμε το ένα πόσα έχουμε;

Designed and owned by Ioannis P. Pouloupatis