• Κι όμως, ο πιο εμπορικός αθλητής του στίβου δεν είναι ο Usain Bolt  Έχει σίγουρα τις υψηλότερες απολαβές από συμβόλαια με χορηγούς και βέβαια στα πόδια του οι διοργανωτές των μίτινγκ ρίχνουν περισσότερα χρήματα από ό,τι σε οποιονδήποτε άλλο αθλητή. Η απλή λογική λέει ότι ο Usain Bolt τα… παίρνει γιατί τα… φέρνει.

  Κι όμως, δεν θεωρείται ο πιο εμπορικός αθλητής του στίβου. Αντιθέτως, μία πιτσιρίκα που παίρνει τα σκήπτρα. Η Katarina Johnson Thompson.

  Η 22χρονη Βρετανίδα χαρισματική αθλήτρια του επτάθλου είναι ψηλότερα στη λίστα με τους 50 πιο εμπορικούς αθλητές στον κόσμο. Συγκεκριμένα, η Thompson είναι στην ένατη θέση ενώ ο Bolt είναι ο αμέσως επόμενος.

  Σε αυτή τη λίστα κατατάσσονται οι αθλητές ανάλογα με τις εμπορικές δυνατότητές τους την επόμενη τριετία, με βάση την ηλικία, την αγορά στη χώρα τους, την προθυμία τους να προωθηθούν αλλά και η ανταπόκριση που έχουν από τον κόσμο.

  Με βάση αυτούς τους παράγοντες λοιπόν, η 22χρονη που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης του πεντάθλου το φετινό χειμώνα- και παγκόσμια τον περσινό- βρίσκεται ψηλότερα από τον Bolt.

  Πάνω από όλους σε αυτή τη λίστα είναι η τενίστρια Εugenie Bouchard, με δεύτερο τον σταρ του ποδοσφαίρου Νeymar.

  Ρούλα Βλασσοπούλου
  This article was originally published in forum thread: Κι όμως, ο πιο εμπορικός αθλητής του στίβου δεν είναι ο Usain Bolt started by StivoZ.gr View original post
  Comments Leave Comment

  Πόσο κάνει 10 μείον 5;

Designed and owned by Ioannis P. Pouloupatis