• Ζήτα κι εσύ μία τρέλα από τον Lavillenie, μπορείς! –Ο κόσμος του προτείνει νέα κόλπα (video)  Μία δόση τρέλας την έχει μέσα του. Και δεν το κρύβει. Για τον Renaud Lavillenie, η προπόνηση είναι… παιδική χαρά. Όταν βέβαια το επιτρέπει το αυστηρό πρόγραμμα για το κυνήγι των «πτήσεων» πάνω από τα 6 μέτρα και ενδεχομένως ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ.

  Ο Γάλλος πρωταθλητής του επί κοντώ τον τελευταίο καιρό μοιράζεται ολοένα και πιο συχνά αυτή την τρέλα του με τον κόσμο στα social media. Είτε είναι επί κοντώ μετ’ εμποδίων- μάλιστα δοκίμασε και το αντίστοιχο κάνοντας μήκος στο τέλος- είτε πρόκειται για επί κοντώ στο χιόνι, είτε για άλμα πάνω από τον πήχη με… τούμπα, όπως στο τελευταίο του κατόρθωμα.

  Η IAAF αποφάσισε λοιπόν να εκμεταλλευθεί αυτή την τρέλα του Lavillenie. Έτσι, καλεί τον κόσμο να προτείνει στον πρωταθλητή του επί κοντώ την επόμενη τρέλα που θα δοκιμάσει και εκείνος θα διαλέξει κάποιες.

  Ήδη οι φίλαθλοι, με το hashtag #LeapLikeLavillenie έχουν αρχίσει να διατυπώνουν τις προτάσεις τους. Από συνδυασμό τριπλούν- επί κοντώ, μέχρι άλμα από καροτσάκι του σούπερ μάρκετ, ή άλμα μέσα από παράθυρο, με κάποιον να του δείχνει… πώς γίνεται.  Επίσης, ανάμεσα στα «ζογκλερικά» που θέλει ο κόσμος να δει από τον Lavillenie είναι να διανύσει το διάδρομο του επί κοντώ με σκέιτμπορντ και μετά να κάνει άλμα, ή ακόμη και να βγάλει μία selfie κατά τη διάρκεια της «πτήσης» του!

  Μερικά από τα... κόλπα που έχει κάνει έως τώρα ο Lavillenie  Ρούλα Βλασσοπούλου
  This article was originally published in forum thread: Ζήτα κι εσύ μία τρέλα από τον Lavillenie, μπορείς! –Ο κόσμος του προτείνει νέα κόλπα (video) started by StivoZ.gr View original post
  Comments Leave Comment

  Πόσο κάνει 10 μείον 5;

Designed and owned by Ioannis P. Pouloupatis