• Επιτροπή ήταν και πάει –Οι αθλητές «σίγησαν» τη φωνή τους  Μόλις ένα χρόνο ζωής μέτρησε η Επιτροπή των αθλητών. Έπειτα από τις εκλογές που είχαν γίνει περίπου τέτοια εποχή πέρυσι, η διαδικασία δεν επαναλήφθηκε και έτσι η ιδέα- μία από τις πρώτες που προώθησε ο Κώστας Παναγόπουλος ως πρόεδρος- έπεσε στο κενό.

  Πέρυσι είχαν εκλεγεί στην Επιτροπή Αθλητών ο Περικλής Ιακωβάκης, ο Δημήτρης Γράβαλος και ο Κώστας Φιλιππίδης. Ένα χρόνο αργότερα, δεν στήθηκαν ξανά οι κάλπες στα τρία Κέντρα Υψηλού Αθλητισμού στην Ελλάδα, γιατί όπως προέκυψε οι αθλητές προτίμησαν να «σιγάσει» η φωνή που τους εκπροσωπούσε.

  Στο κάλεσμα της ομοσπονδίας για την υποβολή υποψηφιοτήτων, κάπου στις αρχές Δεκεμβρίου, ανταποκρίθηκαν μόλις δύο αθλητές. Μόνο η Στέλλα Λεδάκη και ο Δημήτρης Γράβαλος- από τους αθλητές όλων των κατηγοριών του σχεδιασμού που έχουν το δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι- αποφάσισαν να θέσουν υποψηφιότητα για τις εκλογές. Τις οποίες βέβαια ο ΣΕΓΑΣ ακύρωσε, έπειτα από την απουσία ενδιαφέροντος.

  Κάτι που σημαίνει και την μοιραία κατάργηση της Επιτροπής Αθλητών. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς και ανάλογες προσπάθειες που είχαν γίνει στο παρελθόν- χωρίς τη μεσολάβηση της ομοσπονδίας, κάτι που άφηνε και πιο ελεύθερο το ρόλο αντίστοιχης επιτροπής εκπροσώπησης- είχαν πέσει στο κενό.
  This article was originally published in forum thread: Επιτροπή ήταν και πάει –Οι αθλητές «σίγησαν» τη φωνή τους started by StivoZ.gr View original post
  Comments Leave Comment

  Αν έχουμε 3 μήλα και φάμε το ένα πόσα έχουμε;

Designed and owned by Ioannis P. Pouloupatis