• Επιτροπή ήταν και πάει –Οι αθλητές «σίγησαν» τη φωνή τους  Μόλις ένα χρόνο ζωής μέτρησε η Επιτροπή των αθλητών. Έπειτα από τις εκλογές που είχαν γίνει περίπου τέτοια εποχή πέρυσι, η διαδικασία δεν επαναλήφθηκε και έτσι η ιδέα- μία από τις πρώτες που προώθησε ο Κώστας Παναγόπουλος ως πρόεδρος- έπεσε στο κενό.

  Πέρυσι είχαν εκλεγεί στην Επιτροπή Αθλητών ο Περικλής Ιακωβάκης, ο Δημήτρης Γράβαλος και ο Κώστας Φιλιππίδης. Ένα χρόνο αργότερα, δεν στήθηκαν ξανά οι κάλπες στα τρία Κέντρα Υψηλού Αθλητισμού στην Ελλάδα, γιατί όπως προέκυψε οι αθλητές προτίμησαν να «σιγάσει» η φωνή που τους εκπροσωπούσε.

  Στο κάλεσμα της ομοσπονδίας για την υποβολή υποψηφιοτήτων, κάπου στις αρχές Δεκεμβρίου, ανταποκρίθηκαν μόλις δύο αθλητές. Μόνο η Στέλλα Λεδάκη και ο Δημήτρης Γράβαλος- από τους αθλητές όλων των κατηγοριών του σχεδιασμού που έχουν το δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι- αποφάσισαν να θέσουν υποψηφιότητα για τις εκλογές. Τις οποίες βέβαια ο ΣΕΓΑΣ ακύρωσε, έπειτα από την απουσία ενδιαφέροντος.

  Κάτι που σημαίνει και την μοιραία κατάργηση της Επιτροπής Αθλητών. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς και ανάλογες προσπάθειες που είχαν γίνει στο παρελθόν- χωρίς τη μεσολάβηση της ομοσπονδίας, κάτι που άφηνε και πιο ελεύθερο το ρόλο αντίστοιχης επιτροπής εκπροσώπησης- είχαν πέσει στο κενό.
  This article was originally published in forum thread: Επιτροπή ήταν και πάει –Οι αθλητές «σίγησαν» τη φωνή τους started by StivoZ.gr View original post
  Comments Leave Comment

  Αν έχουμε σαράντα πορτοκάλια και χαρίσουμε τα είκοσι πόσα θα έχουμε μετά;

Designed and owned by Ioannis P. Pouloupatis